dinsdag 7 augustus 2012

de eerste 6 minihondjes van mitsuki hoshi

Voor dat we op vakantie zouden gaan ben ik begonnen om een paar hondjes te gaan haken uit het boekje Minihondjes haken van Mitsuki Hoshi. Mijn vriendin waarschuwde me dat het gepruts is. Er staan 3 formaten in die je kunt haken. Een gewaarschuwd mens telt voor 2 dus ik ga het grootste formaat hondjes haken. En het valt me reuze mee. Ik heb er 4 kunnen haken voor we op vakantie gaan en deze ingepakt voor Jeroen als cadeautjes op de heen en terugreis naar Frankrijk. Hij is er reuzeblij mee. Ik had gezegd dat het me niet lukte, zodat het een verassing zou blijven voor de vakantie. In de vakantie heb ik er ook nog wat gehaakt. Helaas was ik de ogen en neuzen vergeten en kon ik ze zodoende pas thuis afmaken. Maar ze zijn ontzettend leuk geworden. Het haken vond ik niet heel erg moeilijk. Het in elkaar zetten is veel moeilijker. Maar dat is me toch ook min of meer wel gelukt, niet zo mooi als in het boekje maar als je het boek er niet bij hebt zien ze er wel goed uit.
Hier wat foto's van de eerste 6.


Chihuahua

Cavalier King Charles-spaniƫl
Zwarte Husky
Grijze Husky
Maltezer 
zwarte labrador 
alle 6 de hondjes

5 opmerkingen:

 1. Hoi Saskia,

  Hartstikke goed! Mijn eerste hondjes zagen er heel wat minder uit. Maar oefening baart kunst... Wil je mijn hondjes en andere creatie's zien? Dan ben je welkom op www.minihondje.nl.

  Daaag, Babette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij hebt er ook al veel gehaakt hoor, dan kom ik net kijken met mijn hondjes. Het haken ervan is leuk om te doen, maar dat aan elkaar naaien vind ik wel lastiger. Goed initiatief ook om ze voor het goede doel te vrkopen. Ik heb de rest van je webshop (nog) niet bekeken, maar als ik tijd heb zal ik dat nog eens doen.

   Groetjes Saskia

   Verwijderen
 2. Is de Cavalier te koop??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee de hondjes zijn helaas niet te koop, dit hondje is van mijn zoontje. Ik ben ook gestopt met de hondjes te haken omdat ik ze bijna allemaal al een keer heb gehaakt en het veel gepruts is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zou ik misschien het patroon van de Zwarte Husky mogen?

  BeantwoordenVerwijderen